Bandagist, Pedicuren en wrattenspreekuur

  

 De bandagistenpraktijk wordt aangestuurd door Wendy Bijsterbosch. 
Een bandagist is iemand die Therapeutische Elastische Kousen (TEK) aanmeet aan benen en armen voor een goede (na)behandeling van vaatproblematiek zoals spataderen, open benen, lymfe- en lypoedeem. Een Therapeutische Elastische Kous is een medisch hulpmiddel. Vaak op advies van en in samenwerking met een medisch specialist of huisarts wordt deze voorgeschreven.                                                                                
  Ons bedrijf is SEMH gecertificeerd en ons bedrijf heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Jaarlijks wordt ons bedrijf getoetst aan de kwaliteitseisen opgelegd door de SEMH. Door het bezoeken van workshops en scholingen blijven wij onze kennis met betrekking tot vaatproblematiek volgen en verbreden. 

 

Tijdens de afspraak nemen wij met u het aanmeettraject door. We kijken samen welk type  kous, aantrekhulpmiddel etc. het best voor u geschikt is. Het uitgangspunt in ons werk is een op uw specifieke situatie afgestemd hulpmiddel. Wij proberen ervoor te zorgen dat u dagelijks zo goed mogelijk met uw hulpmiddel kunt omgaan.

Wij zijn actief in de plaatsen: Dinxperlo, Breedenbroek, De Heurne, Aalten, Bredevoort en omliggende plaatsen.
Huisbezoeken vinden op afspraak plaats.

Verder houden wij ons bezig met: 

  • het instrueren en leveren van aan-/ uittrekhulpmiddelen;
  • het geven van huidverzorgingsadviezen;
  • het leveren van huidverzorgingsproducten;
  • het leveren van hielspoorinleggers.

Voor het maken van een afspraak  klik hier

Zijn er klachten die niet samen met onze bandagiste opgelost kunnen worden, dan kunt u zich wenden tot een onafhankelijke klachtencommissie, waarbij wij zijn aangesloten :

Nederlandse Vereniging Compressiezorg (NVCZ).

secretaris NVCZ:  Drs. J. de Schepper.

Email: secretaris@nvcz.nl

Postbus 4119        2980GC Ridderkerk

 

Pedicuren

Voor uw algehele voetverzorging en pedicuren kunt u uiteraard ook bij ons terecht.
Deze behandelingen vinden plaats op de dinsdag- en woensdagmiddagen. Ook kunt u op verzoek aan huis bezocht worden door onze gediplomeerd pedicure (Herma). Zij bezit tevens de kennis van nagelbeugeltechnieken en schimmelbehandelingen.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Als u gebruik maakt van de hierboven genoemde link, dan nemen wij contact met u op en maken vervolgens een afspraak met u.

Behandelingen die binnen 24 uur niet afgemeld zijn, worden wel in rekeing gebracht.

Wrattenspreekuur

Na het maken van een afspraak kunt u op dinsdagmiddag en woensdagmiddag  tussen 13.30- 17.30 uur terecht voor het aanstippen van wratten. Dit is een vrijwel pijnloze behandeling, maar vraagt wel een paar keer herhaling. We bereiken er hele goede resultaten mee. Behandeling wordt verzorgt door onze pedicure.